Over Café De Smidse

Ons Café
Op 29 oktober 1974 opende café De Smidse in het pand van een voormalige beeldenwinkel aan de Torenstraat in ’s-Hertogenbosch. Tijdens de verbouwing werd ontdekt dat in een ver verleden, toen er nog parades werden gehouden op de Parade, een smederij in het pand heeft gezeten. De naam van het café was daarom al snel gevonden: De Smidse.

Inmiddels is café De Smidse uitgegroeid tot een begrip voor veel Bosschenaren. Jong en oud weet de weg te vinden naar deze ontmoetingsplek naast de Sint-Jan. Het huiselijke gevoel en de mogelijkheid om aan te schuiven voor een praatje bij ons aan de bar maakt café De Smidse een gezellig, ouderwets bruin café. Kom je langs voor een borrel op ons terras of aan de bar? Je bent altijd welkom.

Thuis naast de Sint-Jan

Café De Smidse is altijd geopend voor iedereen. Daarnaast is het een thuishonk voor veel verenigingen die na het repeteren of vergaderen in de naastgelegen ruimte De Stallen nog genieten van een borrel. Maar ook tijdens evenementen of activiteiten in de stad kun je altijd bij café De Smidse aansluiten. Dit maakt het dan ook een ontmoetingsplek voor jong en oud waar jij je thuis voelt, naast de Sint-Jan.

Reviews

Café De Smidse

Google Reviews
4.5